Graviola – 10.000x jača od hemoterapije

Graviola je biljka koja ima mnoga ljekovita svojstva, no daleko je najviše pažnje privukla time što navodno vrlo učinkovito uništava stanice raka.

U posljednje se vrijeme ekstrakti graviole, posebno u Južnoj Americi, preporučuju i za liječenje nekih najtežih bolesti, uključujući i karcinome, iako takvu praksu podupire tek nekoliko znanstvenih istraživanja (studije sa Katoličkog sveučilišta u Južnoj Koreji te sveučilišta Purdue iz Indiane, SAD).

O njezinoj ljekovitosti saznajemo od jednog od najvećih američkih proizvođača lijekova koji je proveo više od 20 laboratorijskih testova o utjecaju Graviole na stanice raka.

Provedena istraživanja su pokazala da bioaktivni spojevi iz Graviole djeluju citotoksično na čak 12 vrsta karcinoma, među kojima su karcinom debelog crijeva, dojke, prostate, pluća i gušterače.

Osim toga, utvrđeno je da Graviola ne izaziva nikakve nuspojave. Naprotiv, ona pozitivno djeluje na imunološki sistem, cjelokupno zdravlje organizma te, za razliku od kemoterapije, djeluje isključivo na zloćudne stanice, ostavljajući zdrave stanice netaknutima.

U liječenju raka, koriste se list, korijen i sjeme, koji obiluju alkaloidima i bioaktivnim spojevima acetogeninima, koji su se u nekim istraživanjima pokazali i do 10.000 jačima od adriamicina koji se obično koristi u kemoterapiji.

Terapeutska doza:

Tri kaškice Graviole jednom dnevno dovest će do snažnog porasta ukupnog imuniteta vašeg tijela

Doza za održavanje imuniteta:

Jedna kaškica Graviole dnevno održati će vaš imunitet na snažnom nivou.
Piprema dnevne doze Graviole je brza i ne zahtjeva nikakvu dodatnu obradu. Uzima se tako što se razmuti u čaši vode, soka ili jogurta.
Budući da prah graviole djeluje i opuštajuće, preporučuje se uzimanje u vrijeme večere, dva do tri sata prije odlaska na spavanje.

Ukoliko duže vrijeme koristite graviolu, savjetuje se pauza od 7 do 15 dana nakon svaka tri mjeseca kontinuirane upotrebe. Graviola prah i Graviola kapsule sadrže samo prirodne sastojke (100 postotno lišće gravole) koji ne izazivaju nikakav oblik ovisnosti.

Preporuke:

Dosadašnja provedena istraživanja su pokazala da trudnice i osobe oboljele od Parkinsonove bolesti ne bi trebale koristiti graviolu. Sve osobe koje piju lijekove za snižavanje krvnog pritiska ili imaju nizak krvni pritisak trebaju ga redovno kontrolisati dok uzimaju Graviolu.